För nedladdning

Fritt att använda

Här hittar du nedladdningsbart material som du kan skriva ut själv och använda när du ska ut i skogen. Du kan använda det fritt! Skriv ut, plasta in och ta med ut i skogen.

Bingobrickorna är framtagna av Svenska Frisksportförbundet med illustrationer av Linnéa Elisabeth Johansson. TAKK-materialet är framtaget av Svenska Frisksportförbundet med illustrationer av Specialpedagogiska Myndigheten.

Bingolappar varianter

Våra olika bingolappar hittar du här nedan. De är i PDF-format och går att ladda ned och skriva ut. Kanske kan du laminera och ta med ut i skogen? Då är det bra med en vattenfast men suddbar penna. 

Andra tips

TAKK – tecken som stöd i friluftslivet

Här har vi samlat ihop några enkla tecken du kan använda dig av när du är ute i naturen med små barn eller personer som har stor hjälp av att du pratar med tecken som stöd. Illustrationerna kommer från Specialpedagogiska Myndigheten.

Tecken i friluftslivet

Starta verksamhet

Tycker du att friluftsliv är det roligaste som finns? Du kanske vill leda en grupp med friluftsaktiviteter för barn? Starta en verksamhet i en frisksportklubb! Det är inte svårt, du får hjälp på vägen och allt material du behöver. Du får också en bok om friluftsaktiviteter du kan utgå från, där vi samlat alla tips och aktiviteter du kan tänka dig. 

Läs mer om att starta friluftaktiviteter i frisksport här.

Relaterat